featured

Gana'da Yaşamını Yitiren Kabin Memuru Uğurlandı

Gana’nın Akra kentinde girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden Türk Hava Yolları’nda (THY) görevli kabin memuru Cem Şehit, Koşuyolu İbrahimağa Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Gana’nın Akra kentinde girdiği denizde boğularak hayatını kaybeden Türk Hava Yolları’nda (THY) görevli kabin memuru Cem Şehit, Koşuyolu İbrahimağa Camii’nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Şehit’in annesi oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.
Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul – Gana Akra seferini yapan uçağında görevli kabin memuru Cem Şehit, Akra’da girdiği denizde boğularak hayatını kaybetmişti. Cem Şehit için Koşuyolu İbrahimağa Camii’nde ikindi namazına mütakiben kılınan cenaze namazı kılındı. Cem Şehit’in cenaze namazına  THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Cem Şehit’in mesai arkadaşları, annesi Ayşe Çelik, baba Hikmet Çelik ve çok sayıda yakını katıldı.
“THY HEP YANIMIZDA OLDU”
Taziyeleri kabul eden baba Hikmet Çelik, “Önce panik yaptık, çok acı hissettik fakat Türk Hava Yolları yanımızda oldu. 24 saat hem doktor, hem hemşire  bütün her şeye koştular. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Çok üzgünüm, anlatması çok zor bir olay.  Spor yapan denize giren, hiçbir rahatsızlığı olmayan çocuktu. Denizi çok seviyordu. Gana’da Afrika’da denize girildiği zaman önce dalgalar hafifti sonra birden büyüyor. Dalgalar büyüdükten sonrada orada git gel gibi dalgalar 1 metre geliyor, 3 metre geri çekiliyor. Heralde yapamadı. Ben de kulaktan duyuyorum, gören kimse de yok nasıl oluyor. O şekilde olduğunu söylüyorlar. Bir de kaptan da var ama kaptan daha gerideymiş zor kurtarmış.  Ani gelen dalga onu zor kurtarmışlar. Tabi Cem daha ön tarafta olduğu için sonra onun arkadaşı var. Kızlar telefon ediyor acilen geliyorlar, nereye geleyim diyor.  Sahile gel diyor, sahile gidiyor bakıyor ki balıkçılar çıkarmışlar oraya yatırmışlar.  Kalp masajı yapmışlar, kalp masajı da sonuç vermemiş” dedi.
ANNEDEN OĞULA DUYGUSAL VEDA
Oğlunun fotoğrafını bir an elinden bırakmayan anne Ayşe Çelik, oğlunun tabutuna sarılarak ağladı. Daha sonra ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Cem Şehit’in cenazesi toprağa verilmek üzere Karacaahmet Mezarlığı’na doğru yola çıkarken, anne Ayşe Çelik arabadaki tabuta son bir kez dokundu. Anne Çelik’in oğluna vedası duygusal anlar yaşattı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 8 sene önce

    Allah rahmet eylesin. Ailesine sabirlar versin. Cok uzuldum, anlamadigim sey su; Sahilde hic uyari yazilari veya guvenlik yok muymus?

    Cevapla