featured

Erhan İnanç Airlinehaber'de

Erhan İnanç Uçak teknisyenliğine 1957 yılından başlamış,  THY’ye ye 37 yıl hizmet etmiş, THY tekniği yurt dışlarında temsil etmiş, Teknik Kontrol Müdürü iken yaş haddinden emekliye ayrıldıktan sonra sözleşmeli danışman olarak MEDA ve FDR veri değerlendirme danışmanlığını sürdürmüştür.
THY de danışman iken ONUR AIR den gelen iş teklifine olumlu cevap vererek 15 yıl daha mesleğini sürdüren Erhan İnanç en son ONUR AIR de Teknik Kalite Müdürlüğü görevini sürdürüyordu.
Erhan İnanç aynı zamanda UTED in kurucu üyesi olmasının yanı sıra bir dönemde başkanlığını yapmıştı.
Kısaca; Türk Sivil Havacılığında teknik konularda kesinlikle tek geçilecek bir isim.  İngilizce ve Almancayı iyi düzeyde bilen bu usta teknisyen 52 senelik mesleki hayatına son vererek emekli oldu. Erhan İnanç, kendisine yaptığımız ricayı kırmayarak, AirlineHaber in havacı yazar kadrosundaki yerini alacak.
Bilhassa genç havacıların, öğrencilerin ve havacılık tutkunlarının Erhan İnanç’ın havacılık deneyiminden ve bilgisinden alacak çok şeyleri olmalı.
AirlineHaber Ailesi olarak Erhan İnanç’a Hoş Geldin diyoruz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 2 sene önce

    ERHAN BEY,EGER ILKOKUL ARKADASINIZ MEHMET ZADE ILE TEMAS KURMAK ISTIYORSANIZ BENI 0534 415 1909 DAN ARAYABILIRSINIZ. EMAILIM MZADE@COMCAST.NET. AMERIKADAN IKI HAFTA EVVEL GELDIM.SELAMLARMEHMET ZADE

    Cevapla
  2. 6 sene önce

    yazılar çok hoş yeni keşif ettim. Okudukça vay be diyorum. Ayrıca anlattığı şeylere acaba ben o sıra orda olsam ne yapardım der gibisinden düşünüyorum. flim olcak adam

    Cevapla
  3. 8 sene önce

    Erhan hoca hoşgeldin Madak

    Cevapla
  4. Erhan ağabey hoşgeldin. Belli ki Güzel yazılar okuyacağız

    Cevapla
  5. 8 sene önce

    Üstadım Hoşgeldiniz. Bu deneyimden alınacak çok şey olmalı

    Cevapla