featured

EMIRATES, 'DÜNYANIN EN İYİSİ' SEÇİLDİ

Emirates, 2017 İş Seyahat Ödülleri’nde “Dünya Çapında En İyi Havayolu” da dahil olmak üzere 4 ayrı ödül kazandı.
Yolcu beklentilerinin ötesinde sağladığı mükemmel hizmet alanında kendini sürekli geliştiren Emirates, çalışmalarının karşılığını, Orta Doğu İş Seyahat Ödülleri 2017’de 4 ödül kazanarak aldı.
Seyahat endüstrisinin önemli yöneticilerinin katıldığı törende Emirates, “Dünya Çapında En İyi Havayolu” ödülünü aldı.
Emirates aynı zamanda; “En İyi First Class, En İyi Yolcu Sadakat Programı ve En İyi First Class Lounge” sahibi havayolu olarak da ödüllendirildi.
Emirates Başkan Yardımcısı ve Operasyon Sorumlusu Adel Al Redha, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Yolcularımız, markamızın kalbinde yer alıyor. Yolculuklarının her bir adımındaki ürünleri düzenli olarak kontrol ederek daha iyi bir müşteri deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Hatırlanmaya değer bir deneyim sunmak; yeni ürünler geliştirmek, kişisel bir temas ve sıcak bir karşılama sunmak ile ilgili… Bunun yanı sıra, Skywards ödülümüz, ayrıcalıkları ve avantajları sayesinde Emirates yolcularına sunduğu değer ile programın endüstri lideri olma konumunu pekiştiriyor. Orta Doğu İş Seyahat eleştirmenleri tarafından bu çabalarımızın takdir görmesi bizim için onur verici. Ekibime teşekkür ediyorum ve bu ödülü, tüm başarılarımızın arkasında yer alan çalışkan ekibimize armağan ediyorum” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir