featured

DİRSEK TARTIŞMASI UÇAĞI KARIŞTIRDI

Londra Gatwick – Malaga seferini yapan uçakta avukat olduğunu iddia eden 2 kişinin koltuk dirseği sebebiyle tartışmaları tansiyonu yükseltti.
Londra Gatwick – Malaga seferini yapan uçakta bir yolcu tarafından kaydedilen görüntülerde bir kadın ve bir erkek yolcunun tartıştığı ve kabin ekibinin olaya müdahale ettiği görülüyor.
Kabin ekibi tartışma sebebiyle erkek yolcunun yerini değiştirmek için çabalıyor.
Bunun üzerine erkek yolcu dirseklik sebebi ile tartıştıklarını, kadın yolcunun yerini değiştirmeleri gerektiğini, uçuş için para ödediğini ve bu sebeple hiçbir yere gitmeyeceğini ve ayrıca kadın yolcunun tiksindirici ve kaba olduğunu söylüyor.
Kadın yolcu da bu sözlere karşın kendisinin değil diğer yolcunun yerinin değiştirilmesi gerektiğini ifade ediyor ve yolcuya dönerek konuşurken üzerime tükürme diye bağırıyor.
Kadın yolcu daha sonra avukat olduğunu ve haklarını bildiğini söylüyor.
Bunu duyan erkek yolcu da sersem kadın ben de bir avukatım diye bağırıyor.
Erkek yolcunun dediklerine inanmayan kadın yolcu hangi firmanın avukatı olduğunu ve böyle bir durumu nasıl yöneteceğini soruyor.
İki yolcunun tartışmasını izleyen yolculardan bazıları aman Tanrım bugün herkes avukat diyerek olayı tiye alıyor.
Erkek yolcu tekrar yanlış bir şey yapmadığını, kadın yolcuya başka bir koltuk ayarlamalarını ve yaptığı tek şeyin uyumak olduğunu söylüyor.
Kadın yolcu da erkek yolcuya başka bir koltuk ayarlanmazsa hava yolu şirketini şikayet edeceğini belirtiyor ve erkek yolcunun kendisine yumruk attığını, avukat olduğunu ve kabin ekibi bir şey yapmazsa dava açacağını sözlerine ekliyor.
Konuşmaya devam eden kadın yolcu erkek yolcunun dirseği ile kendisine vurduğunu ve herkesin bu duruma şahit olduğunu söylüyor.
Erkek yolcu da bu sözlere karşılık bu kadın yalan söylüyor, göz göre göre yalan söylüyor diyor.
Yılbaşı gecesi kaydedilen görüntünün sonlarına doğru kabin mürettebatından birisi iki yolcuya çift misiniz sorusunu yöneltiyor ve iki yolcu da birden hayır diyor.
Bu cevap diğer yolcuların kahkaha atmalarına sebep oluyor.
Görüntünün sonuna göre iki yolcunun uçağın baş ve son taraflarındaki koltuklara oturmaları ile sorun çözülüyor.
 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir