featured

ÇELİK İŞ, TEC'İN BİRLEŞİK METAL'E GEÇMESİNE İTİRAZ ETMEYECEK.

Çelik İş, TEC (Turkish Engine Center) in Birleşik Metal’de kalmasına yönelik mahkeme kararına itiraz etmeyeceği şeklinde duyum almış bulunuyorum.
Malumunuz olduğu üzere Çelik İş mahkemenin aldığı kararı istinaf mahkemesine götürerek itirazına devam edebilirdi. Ancak bu tür bir uygulamada bulunulması, işi yokuşa sürmek olarak da adlandırılabileceği gibi çalışanlar içinde hoş karşılanmayacaktı.
 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

10 Yorum

  1. 7 sene önce

    Değerli arkadaşlar Tec çalışanı arkadaşlarımızın haklarını koruyup geliştirebilecekleri,geleceklerine güvenle bakabilecekleri demokratik kitle ve sınıf sendikacılığını eksiksiz uygulayan birleşik metal iş sendikası olarak tabi ki toplu sözleşmeye oturacağız.işverene verilecek toplu sözleşme taslağımızı üyelerimizin görüş ve önerileri doğrultusunda hazırlayıp ,nerede ve hangi şartlarla bitirileceğine de üyelerimizle birlikte karar vereceğiz.birleşik metal iş sendikasının
    70 yıllık köklü tarihsel birikimi ve 32 bin üyesinin gücü Tec çalışanlarının yanındadır.
    Özkan atar
    Birleşik metal iş gn.sekr.

    Cevapla
  2. Herkes işine baksın bakalım birleşik metal iş sözleşmeye oturabilecekmi

    Cevapla
  3. 7 sene önce

    İşçinin zarar görmemesi için doğru bir karar

    Cevapla
  4. 7 sene önce

    Duyumunuz doğru çıktı. Temsilci arkadaşlardan bilgi aldık. İtiraz edilmeyecekmiş. Sıra Teknik A.Ş de. Umarım onlarda Çelik İş ten kurtulurlar. Bu arada sendika konusunda bizimle aynı görüşleri paylaştığınız için size teşekkür ediyorum.

    Cevapla
  5. 7 sene önce

    Komiksiniz :)

    Cevapla
  6. 7 sene önce

    Bu oyunlar bize sökmez. İnin işçilerin sırtından. Nasıl can vericeksiniz. Hiç mi Allah korkusu yok sizde. Gerçi olsa bunları yapmazdınız

    Cevapla
  7. 7 sene önce

    Bu taktiklere karnımız tok. Önce siz bizim telefonlarımızı açın. Karşımıza çıkın. Söylediğiniz vaadleri yerine getirin.

    Cevapla