featured

Atlasglobal'in yeni seferleri başlıyor

Atlasglobal, Hamburg – İstanbul seferlerine başlıyor
Atlasglobal, 1 Temmuz’da başlayacak Hamburg – İstanbul seferlerinin tanıtım çalışmaları çerçevesinde Almanya’nın Hamburg Havalimanı Konferans Merkezi’nde bir iftar yemeği düzenledi.
Bölgenin önde gelen acenta temsilcileri ve seçkin davetlilerin katıldığı iftar yemeği öncesinde Atlasglobal Pazarlama ve Satış Başkanı Ercan Uzman Atlasglobal’in ayrıcalıklı dünyasını tanıtan bir sunum gerçekleştirdi.
Sunumda, Atlasglobal’in ücretsiz ikram, online check-in, ücretsiz servis ve Uçan Şef gibi tam kapsamlı hizmetleri ve konforlu Business Class uçuşları hakkında bilgi verildi.
Atlasglobal’in büyüme stratejisine vurgu yapan Uzman; ‘Yeni açılan hatlarımızla uçuş ağımızı Doğu’dan Batı’ya genişletmeye devam ediyoruz. Avrupa’da Hamburg başta olmak üzere Stockholm, Zürih, Kopenhag, Milano, Cluj (Romanya) ve Kişinev (Moldova); Birleşik Arap Emirlikleri’nde Dubai (Sharjah) ve Doha (Qatar), Orta Asya’da ise Çimkent ve Mahaçkale’yi uçuş ağımıza ekledik. Yurtdışındaki planlı büyümemize önümüzdeki dönemlerde yeni hatlar ile devam edeceğiz. Her ay ortalama 2 yeni destinasyon açıyoruz. Artan destinasyonlarımız ve yeniden düzenlediğimiz sefer saatlerimizle beraber, bağlantılı sefer sayılarımız artıyor. Böylece Türkiye’nin batısındaki ülkeleri doğuya bağlıyoruz. Düsseldorf’tan sonra Almanya’da ikinci destinasyonumuzu açmaktan mutluyuz, pazarda hızla büyümeyi hedefliyoruz’ dedi.
Atlasglobal’in Hamburg – İstanbul arası seferleri haftanın her günü Hamburg’dan 19 Eylül’e kadar geçerli olmak üzere saat 15:15’te kalkarak 19:25’te İstanbul’da olacak; İstanbul’dan ise saat 10:40’da kalkarak 13:00’da Hamburg’a varacak. Uçuşların fiyatları ise gidiş-dönüş 147 Euro‘dan başlıyor.
Atlasglobal yolcuları Hamburg’dan İstanbul Atatürk Havalimanı bağlantılı olarak Adana, Antalya, Bodrum, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Trabzon, Konya, Bağdat, Bişkek, Çimkent, Doha, Erbil, Erivan, Kuveyt, Mahaçkale, Nizhnekamsk, Dubai (Sharjah), Süleymaniye, Tahran, Tiflis ve Kıbrıs’a rahatça seyahat edebilecek.
 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir