featured

ACT HAVAYOLLARI UÇAK KAZASI İLE İLGİLİ GELİŞMELER !

Yabancı medya kuruluşlarından gelen haberlere göre; uçağın yoğun siste inmeye çalıştığı, pilotun ikinci bir iniş girişiminde bulunduğu ancak tırmanamadığı bildirildi.
Dacha-Suu köyünde evlerden geride hiçbir şey kalmadı, insanlar derin uykudaydı. Hayatını kaybedenler arasında çocuklar da var.
Bir yaralı mağdur AKIpress’e verdiği demeçte: evde uyuyorduk. Pencerede kırmızı bir şey gördükten sonra uyandım. Neler olduğunu anlamaya zamanım yoktu. Daha sonra tavan ve evin duvarları çöktü. Korkuyla, harabelerden korumak için oğlumu elimle örttüm” dedi.
Ülkenin acil servislerinden sorumlu sözcüsü Muhammed Svarov, toplam ölü sayısının daha büyük olabileceğini, çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Havalimanı yetkilileri, Manas havaalanın kapatıldığını ve uçuşların akşama kadar iptal edildiğini duyurdu
Yapılan açıklamada, Başbakan Yardımcısı Moukhammetkali Aboulgaziev’in Acil Durumlar ve Ulaşım Bakanları eşliğinde kaza yerinde olduğunu söyledi.
Türk Hava Yolları, Twitter hesabında “Kırgızistan’da ACT Havayolları uçaklarının bulunduğu trajik olayda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diliyoruz” dedi.
 

 

 
KKK
 
KKKK
KKKKK
 
KKKKKK
KKKKKKK
 
KKKKKKKK
 
KKKKKKKKKKK
K
 
KK
 
 
 
 
 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 sene önce

    bu kazada melih abimızı kaybettik toprağı bol olsun

    Cevapla